Som at åbne igen efter ombygning...

Der er forår i luften og, årets vigtigste dag, forårsjævndøgn har passeret forleden. Så er det tid til forårsrengøring eller som her en slags "genåbning af butikken" efter fuld ombygning. Vi har besluttet, at vores hjemmeside endelig skulle have en ordentlig omgang. Det var tiltrængt og på høje tid


Vi skriver, at Arkitektbutikken ikke afspejler en traditionel tegnestue.
Det er Fortællingen om etablering af det gode samarbejde mellem Bygherre, Arkitekt og Håndværker. 

Arkitektbutikken.dk afspejler heller ikke en typisk Arkitekt-hjemmeside med mange flotte projekter og billeder.  Vi vil hellere godt rundt om arkitektrådgivning og prøve at forklare, hvorfor teknisk rådgivning er vigtig, relevant + brugbar for alle, der vil bygge, selv på de helt små projekter.

Langt fra al byggeri er arkitektur, men vi vil gerne slå et slag for, at det ikke behøver være hverken vanskeligt eller dyrt at opnå væsentlig kvalitet og gode arkitektoniske rumligheder og elementer. Så selv et meget simpelt byggearbejde eller projekt kan løfte sig fra "bare" at være byggeri og funktionelt til også at få designmæssig og arkitektonisk kvalitet.

Vi medvirker ofte og gerne til på ganske få timers rådgivning også at yde assistance til de kunder, der ikke magter den fulde arkitektpakke, men blot har brug for sparring eller konkrete tekniske råd m.v.. Det er en slags mission og type ydelse, vi har prioriteret for igennem mange små kontakter at sprede budskab og viden om, hvad arkitektens arbejde og rådgivning er og også kan være. Så vores kunder kan opleve, at arkitekten gør en forskel, og de ofte kommer igen eller over tid får sneget sig ind i større og tættere samarbejder.

Inspiration kan man finde så mange steder også. Så her er altså generelt flere ord end billeder. Det er der ikke noget nyt i. Men vi har søgt at rydde lidt op overalt, give det hele et nyt udseende og som noget nyt valgt at starte en blog


Det bliver en blog, hvor vi hver især fylder på, hvad der optager os indenfor vores fag. Det kan blive alt fra meget nørdede faglige artikler til tilkendegivelser og holdninger til ting, der sker i lokalmiljøet omkring os, politiske indlæg eller simpelthen anbefalinger af fagfællers, kollegers og andre kloge menneskers interessante og formidable artikler o.lign.
Der findes en stribe rigtig gode hjemmesider om byggeri, indretning, design, håndværkertilbud o.m.a., hvor man kan finde gode råd og få svar på mange spørgsmål. Vi bruger dem selv og henviser gerne dertil, når vi møder interessante artikler og emner.

Vi vil fylde siden og bloggen med inspiration, egne favoritter, cases o.m.a.

Tilføj kommentar

Email again: